Siyonist işgalciler Filistinlilerin araçlarına saldırdı

Filistinlilere ait araçlara taşla saldıran siyonist işgalciler, araçlarda hasara yol açarken bazı kişilerin de yaralanmasına neden oldu.

Ekleme: 16.11.2022 08:35:05 / Güncelleme: 16.11.2022 08:41:43 / Dünya
Destek için 

İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te yaşayan Filistinliler, sık sık büyük çoğunluğu silahlı olan siyonist gasıpların saldırılarına maruz kalıyor.

Siyonist işgalciler, günlerdir Filistinlilerin araçlarına saldırıyor.

Filistinlilere ait araçlara taşla saldıran siyonist gasıplar, araçlarda hasara yol açarken bazı kişilerin de yaralanmasına neden oluyor.

Siyonist işgalcilerin, yolları kapatması ve Filistinlilerin canlarına ve mallarına saldırıları bölgede gerginliği arttırıyor.

Yahudi gasıpların Filistinlilere yönelik saldırıları artarken, işgal rejimi sözde yetkilileri genellikle bu saldırıları görmezden geliyor.

Siyonist rejimin 1967'de işgal ettiği Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da 250'den fazla yasa dışı Yahudi işgal birimi bulunuyor. Bu yerlerde ikamet eden 450 bini Batı Şeria'da 150 bin kadarı Doğu Kudüs'te olmak üzere yaklaşık 600 bin Yahudi gasıp, işgal altında yaşayan Filistinliler için hayatı daha da zor hale getiriyor.

Uluslararası hukuka göre, işgal altındaki Filistin topraklarında bulunan tüm Yahudi işgal birimleri yasa dışı kabul ediliyor. (İLKHA)