Tarsus Umut Kervanından kışlık yardım talebi

Umut Kervanı Vakfı Tarsus Temsilciliği kış ayının yaklaşmasıyla beraber muhtaç aileler için yardım talebinde bulundu.

Ekleme: 29.10.2022 11:35:11 / Güncelleme: 29.10.2022 11:36:12 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede farklı projelere imza atarak hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü görevi gören Umut Kervanı, Tarsus'ta hayırseverlerden muhtaç aileler için kışlık soba ve yakacak talebinde bulundu.

Umut Kervanı Tarsus Temsilciliği Başkanı Ziya Bayık yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtirken hayırseverlere kış yardımı çağrısında bulundu.

 

Bayık, "Umut Kervanı olarak insani yardımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Havaların soğuduğu ve kışa doğru gittiğimiz şu günlerde hayırseverlerin yardımlarına muhtaç yüzlerce aile var. Son zamanlarda onlarca ailemiz derneğimize odun sobası ve yakacak yardım yapılması taleplerini iletti. Biz de Umut Kervanı Tarsus Temsilciliği olarak hayırseverlerimize şu çağrıda bulunuyoruz. Gelin kışları bahara çevirelim, ihtiyaç sahibi, yetim ve muhtaç ailelerimizin hanelerini ve gönüllerini hep beraber ısıtalım. Siz hayırseverlerden talebimiz sıfır ve ikinci el odun ve kömür sobası ayrıca yakacak olarak odun, talaş ve kömür yardımında bulunmanızdır." sözlerini kullandı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar