Destici'den dikkat çeken başörtüsü düzenlemesi açıklaması! O Parti bunu destekleyecek

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, başörtüsü düzenlemesine ilişkin açıklamasında dikkat çeken bir ifade kullandı. Destici, "Bu anayasa değişikliği teklifini birlikte verelim." diyerek, "Yok, vermiyorlarsa da en azından referanduma götürecek sayıyı, ben tahmin ediyorum ki İYİ Parti bunu destekleyecektir" sözleriyle çarpıcı bir açıklama yaptı.

Ekleme: 26.10.2022 21:23:13 / Güncelleme: 26.10.2022 21:23:13 / Güncel
Destek için 

Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başörtüsü düzenlemesine de değinen Destici, dikkat çeken bir çıkış yaptı.  "Anayasa değişikliği teklifini birklikte verelim" diyen Destici, kabul edilmemesi halinde konunun referanduma taşınması gerektiğini söyleyerek, böyle bir durumda İYİ Parti'nin de destek vereceğini belirtti.

DİKKAT ÇEKEN İYİ PARTİ ÇIKIŞI
Başörtüsüne yönelik anayasa değişikliği konusunda Millet İttifakı'na çağrı yapan Destici, "Bizim 6'lı masadan beklentimiz, eğer gerçekten inanç hürriyetinin yanındalarsa bu anayasa değişikliği teklifini birlikte verelim. Yok, vermiyorlarsa da en azından referanduma götürecek sayıyı, ben tahmin ediyorum ki İYİ Parti bunu destekleyecektir. Çünkü desteklemediği zaman da tabanına hesap veremez duruma gelir. Referandumda da halkımız ne karar veriyorsa biz ona razıyız" diye konuştu.