İhtiyaç duyulan bölgelere otobüs durakları yapıldı

Bitlis Belediyesi tarafından, kış mevsimi öncesi ihtiyaç duyulan noktalara otobüs durakları yapıldı.

Ekleme: 21.10.2022 10:30:12 / Güncelleme: 21.10.2022 10:46:29 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

Şehrin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Bitlis Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarını daha konforlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için çaba sarf ediyor. Bu kapsamda bir çalışma başlatan Bitlis Belediyesi, otobüs hattı üzerinde durak olmayan noktalara yeni otobüs durakları yerleştirirken, eski durakları da daha modern hale getiriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis halkına en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Tanğlay, “Kentimizin ihtiyaçlarını tek tek belirleyip, çözüm üretmeye devam ediyoruz. Otobüs durağı ihtiyacı ve eskimiş olan bekleme duraklarının yenilenmesi de bu ihtiyaçlardan bir tanesiydi. Bu kapsamda yıpranmış ve ömrünü tamamlamış otobüs duraklarımızı şehrin dokusuna uygun şekilde daha yeni ve modern bekleme duraklarıyla değiştirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bununla birlikte hat güzergâhı üzerinde bekleme durağı olmayan noktalara da yeni otobüs duraklarının montajını yapıyoruz.” dedi. (İLKHA)