Filistinli gençlerden işgalciye şok! DESTEK İÇİN SAÇLARINI KAZITTILAR

Terör çetesi işgal kuvvetlerinin ev baskınları ve Filistinlileri topraklarından sürme gayretleri sürerken bir yandan da yargısız infazlar ve ‘Adam kaçırma’ gibi faaliyetlerle Filistinlilerin direncini kırmaya çalışıyorlar. Son olarak Kel bir Filistinlinin aranmakta olduğunu duyuran İşgal rejimi, beklemediği bir direnişle karşılaştı.

Ekleme: 18.10.2022 06:29:36 / Güncelleme: 18.10.2022 06:31:01 / manşetler
Destek için 

İşgalci terör rejimi, zulümlerine karşı direnen herkesi ‘Fişlemesiyle’ övünürken bu kez fişlediği genç ile ilgili verdiği özellik ummadığı bir direnişin kapısını araladı.

“Umulmadık taş baş yarar!” atasözündeki gibi oldu

Siyonist iç istihbaratı Şin Bet tarafından ‘Kel bir Filistinli gencin’ arandığının duyulmasının ardından Filistinli gençler saçlarını kazıtarak aranan gence destek oldu.

Filistin’i işgal eden ve sokaklarda “terör” estiren işgal askerleri, Filistinli kel bir genci aradığını duyurarak korku salmaya çalışırken Filistinli gençlerden gelen direnişe destek tepkisiyle adeta afalladı.

Muin Naim bu direnişi 1938’deki ‘Kufiyye’ direnişine benzetti

Filistinli araştırmacı yazar Muin Naim’in sosyal medyada yayınladığı görselde Filistinli gençlerin saçlarını kestirmek için berberlerde sıra oluşturdukları görülüyor

Muin Naim, sosyal medyadan #HepimizDirenisciyiz” etiketiyle bir mesaj paylaştı...

İşgal çetesi, terörist Yerleşimcilerle Mescid-i Aksa’yı basıp Murabıt Kadınlara zulmetti!

Siyonist işgal güçleri 17 Ekim Pazartesi sabah, Mescidi Aksa'nın Silsile Kapısı'nda bulunan kadın murabıtlara saldırdı ve Aksa'nın kararlı savunucularından, buranın korunması için büyük gayretler göstermesiyle öne çıkan Henadi El-Halvani isimli kadın da esir edildi.

İşgalciler Filistinli esirlerin naaşlarını da rehin tutuyor!

Türkman'ın da hayatını kaybetmesiyle Esirler Hareketi'nden şehit olanların sayısının 231'e, cenazeleri rehin tutulanların sayısının da 10'a çıktığı bilgisi verildi.

İşgal güçleri Gazze’nin doğusundaki çiftçilere saldırıp bazı ürünleri yaktı

17 Ekim Pazartesi sabah Filistin'in Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan Gazze şehrinin doğusundaki tarım arazilerinde çalışan çiftçilere göz yaşartıcı gaz bombaları atan işgal güçleri bazı tarım ürünlerini de yaktılar.

 

KUTU  KUTU

İŞGAL ÇETESİ BU YILIN BAŞINDAN İTİBAREN 5300 FİLİSTİNLİYİ ESİR ALDI

Filistin Esir Kulübü, 2022 yılının başından itibaren 5300 Filistinlinin siyonist işgal güçleri tarafından esir edildiğini, bunlardan 111 kişinin kadın, 620 kişinin çocuk, 1610 kişinin de idari tutuklu olduğunu belirtti. 

Kulüp yaptığı açıklamada esir almalarda en fazla oranı Kudüslülerin oluşturduğuna, Kudüs'ten toplamda 2353 kişinin esir alındığına dikkat çekti. 

Ay olarak en fazla tutuklama işleminin Nisan ayında gerçekleştiğini bu ay içinde tutuklananların sayısının 1228 olduğunu belirtti. 

Esir Kulübü'nün açıklamasında, işgal güçlerinin esir alma işlemleri esnasında aynı zamanda sahada yargısız infazların gerçekleştirildiğine, bu infazlarla Filistinlilerin tamamen keyfi bir şekilde katledildiğine ve bu yıl gerçekleştirilen yargısız infazların sayısının son yıllara nispetle en yüksek sayıya ulaştığına dikkat çekildi. 

Açıklamada işgal güçlerinin saldırılarında ayrıca toplu cezalandırmalar yapıldığı, herhangi bir yerde bir eylem gerçekleştirilmesi gerekçesiyle o bölgenin bütün ahalisinin toptan cezalandırıldığı, kendilerine günlerce eziyet edildiği vurgulandı. 

İşgal güçlerinin esir alma işlemleri için yaptıkları baskınlarda aynı zamanda arama yapma gerekçesiyle evlerde çok büyük zarara ve maddi hasara sebep olduklarına dikkat çekildi.