​ASTP Başkanı Kır'dan HÜDA PAR Genel Merkez'ine ziyaret

Ankara Sivil Toplum Platformu (ASTP) Başkanı Mustafa Kır, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir'i ziyaret etti.

Ekleme: 17.10.2022 19:25:27 / Güncelleme: 17.10.2022 19:27:19 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Kır başkanlığındaki ASTP heyetini Şehzade Demir, HÜDA PAR Genel Merkezinde kabul etti. Ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Kır, küresel sapkın lobisine tepki göstermek amacıyla 30 Ekim Pazar günü Ankara’da düzenleyecekleri yürüyüşe bütün STK ve partileri davet edeceklerini belirtti.

Demir, "Cinsi sapıklık konusu bizim kanaatimize göre ciddiyetle ele alınması gereken bir konudur. Toplumsal, siyasi ve STK’lar anlamında olması da gerekir. Kim ne yapıyorsa bu konuda kati bir şekilde çözüme kavuşması gerektiğini düşünüyoruz. Bu iş ne kadar uzarsa ne kadar gündemde tutulursa ne kadar konuşulursa doğrusu piar çalışmasına dönüştüğünü daha fazla zarar verdiğini ve bir nevi sıradanlaştığını görebiliyoruz. İstanbul Sözleşmesi kaldırıldı ama bir kandırmacaya dönüşmemesi lazım. Göz boyamak için olmaması gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanının başörtüsünün anayasa güvencesine alınması konusunda ifade ettiği 'aile'yi anayasa güvencesine alma meselesini biz özellikle tavsiye ediyoruz. Bu süreç tamamlanmalı ve anayasal süreç yapılmalıdır. Anayasada tarif edilen aile tanımı çok yetersizdir. Sadece eşler kavramı geçiyor. Anne, baba, çocuklar ve ebeveynlik kavramları geçmiyor. Bununla birlikte Avrupa’dan bu tür sapıklığı gündeme getiren ve bununla uğraşan derneklere gelen destek ve fonların mutlak surette kesilmesi lazım.” dedi.

Heyet, ziyaretin ardından HÜDA PAR Genel Merkezi'nden ayrıldı. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar