Peygamber Sevdalıları “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle kitap dağıttı

​Peygamber Sevdalıları Vakfı Gümüşhane Temsilciliği, "Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle yatsı namazı çıkışında cami cemaatine lokum, gülsuyu ile Siyer-i Nebi ve 40 Hadis kitabı dağıttı.

Ekleme: 08.10.2022 12:40:12 / Güncelleme: 08.10.2022 12:42:24 / Güncel / Gümüşhane Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Hicri takvime göre Peygamber Efendimizin (Sallallahu Aleyhi Vessellem) doğum günü, yurdun dört bir yanında büyük bir coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.

Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vessellem) dünyaya teşrifinin yıldönümü münasebetiyle toplumda farkındalık oluşturmak, insanlara Allah Resulü’nün kutlu doğumunu hissettirmek amacıyla Gümüşhane Peygamber Sevdalıları temsilciliği, yatsı namazı çıkışında Kemaliye Camii'nde, cami cemaatine lokum, gülsuyu, Peygamber Efendimizin örnek hayatını konu alan Siyer-i Nebi kitabını, yetişkin ve çocuklar için hazırlanan 40 Hadis kitabı dağıttı.

 

Gümüşhane Peygamber Sevdalıları Temsilciliğinin yaptığı açıklamada:

“Biz istiyoruz ki toplumumuz Peygamber Efendimizi (Sallallahu Aleyhi Vessellem) daha yakından tanısın. İnanıyoruz ki toplumumuz Peygamber Efendimizi tanıdıkça daha çok sevecek ve daha iyi anlayacaktır. Çünkü bugün toplum kurtuluşun Hz. Muhammed’in (Sallallahu Aleyhi Vessellem) Nebevi mirası olduğunu çok iyi biliyor. Zira halkımızın siyer kitabına olan ilgisi de bundandır.” denildi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar