Öğrenciler Kâhta MYO yolunun düzeltilmesini istiyor

​HÜDA PAR Adıyaman Kâhta ilçe Başkanı İrfan Demiral Kâhta Meslek Yüksek Okulu yolunun biran önce düzeltilerek vatandaşların ve öğrencilerin rahatlatılması gerektiğini kaydetti.

Ekleme: 07.10.2022 11:55:12 / Güncelleme: 07.10.2022 12:04:31 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Üniversiteye çıkan yolun özellikle kış aylarında daha sıkıntılı hale geldiğini dile getiren Demiral yetkililerin biran önce yolun düzletilmesi için gerekli adımları atması gerektiğini belirtti.

Demiral konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yıllardır çileye dönen üniversitenin bu rampasının yetkililer tarafından düzeltilmesini talep ediyoruz. Eğitime giden yol eğer bu halde ise bizim eğitim anlayışımız acaba nasıldır? Bunu ifade ettikten sonra şunu da belirtmek istiyoruz: Biz talep makamındayız. İcra makamında olanların, icra olacak şekilde icraatlarını yerine getirmesini istiyoruz. Bu yol özellikle rampasından dolayı kışın çok çetin bir hal alıyor." ifadelerini kullandı.

Demiral açıklamasının devamında, "Bizler de öğrencilerin inerken ve çıkarken bize iletilen o sıkıntılarının acilen giderilmesi için bu yolun yapılmasını ve düzeltilmesini talep ediyoruz. İnşallah yetkililere sesimiz ulaşır ve yolun düzeltilmesi için gereken çaba ve gayret gösterilir." dedi.

(İLKHA)




Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar