Bitlis’te yol onarım ve asfaltlama çalışması sürüyor

Bitlis Belediyesi, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kent merkezinde yol yapım, onarım ve asfaltlama çalışmasını gece gündüz sürdürüyor.

Ekleme: 28.09.2022 15:45:18 / Güncelleme: 28.09.2022 16:15:02 / Güncel / Bitlis Haberleri
Destek için 

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kalıcı asfalt ve kaldırım çalışmaları mahallelerde sürdüren belediye ekipleri, kış mevsimine girmeden çalışmaları bitirmeyi hedefliyor.

Atatürk Mahallesi ve Feyzullah Ensari Caddesi’ndeki çalışmalar gece saatlerinde de devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Fen İşleri Müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tanğlay, “Bitlis’te asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı yaptık. İki caddemizi de tamamlayıp hizmete aldık. Kaldırımlarımızı düzenledik, yollarımızı sıcak asfaltla buluşturup, trafiğe açtık. Bitlis’e hayırlı olsun. Bitlis’e yakışanı yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızın daha sağlıklı ve daha konforlu bir ulaşım ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz. Bitlis, kendi içinde bir sürü güzelliği barındırıyor. Biz Bitlis’imize hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Kent merkezinde bulunan tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Nerede neye ihtiyaç varsa hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu. (İLKHA)