Adana Umut Kervanı ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu

Adana Umut Kervanı, başlayan yeni eğitim-öğretim yılında, hayırseverlerin destekleriyle yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.

Ekleme: 15.09.2022 11:05:09 / Güncelleme: 15.09.2022 11:05:09 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

Yapılan yardım çalışmasıyla ilgili açıklama yapan Adana Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, çocukların, geleceğin teminatı olduğunu belirterek yaptıkları yardımlardan bir tanesinin de ihtiyaç sahibi ve mağdur öğrencilere kırtasiye yardımı dağıtmak olduğunu ifade etti.

Dizlek, "2022-23 Eğitim yılının başlamasından önce, başlattığımız bir eğitim-kırtasiye yardımı kampanyamız vardı. Allah razı olsun, Adanalı hayırseverlerimiz bu çağrımıza olumlu yanıt verdiler. Derneğimize yardımda bulundular. Bizlerde daha önce tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizin, çocuklarımız maşallah çok zeki ve bu ülkenin teminatı olan çocuklar, ihtiyaçlarını gidermek, okuldaki arkadaşlarına karşı mahcup olmamaları adına Umut Kervanı olarak tüm kırtasiye ihtiyaçlarını giderdik. Bugün ilk yardımlarımızı yaptık. Kademe kademe yardımlarımız devam edecek. Ta ki bizde kayıtlı tüm öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayana kadar. Buradan katkı sağlayan tüm hayır sahiplerine teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun. Hayırlarının devamını diliyorum." dedi. (İLKHA)