Profesyonel Bir Özgeçmiş Yazarı Tutmanız İçin 5 Neden

Tanıtım

Ekleme: 13.09.2022 15:36:56 / Güncelleme: 13.09.2022 15:39:46 / Tanıtım
Destek için 

İlk olarak, işi yaparken size gösterdiğim özgeçmişinizi hazırlamaktan sorumlu tutulabileceksiniz. Bu sayede size uygun bir özgeçmişi hazırlayıp kendi eksiklerini kontrol edebilirsiniz, ancak bu durumda doğru ve güzel bir özgeçmiş yaratmamız mümkün olmayacaktır. Epey zamanlar içinde, ilgili soruyu cevaplayan bir temsilci bulunabilir veya bir bilgi liderine başvurarak fikir sahibi olabilirsiniz: "İyi de olsa bu bana daha fazla yararlanabilecek misali."

Tek beden herkese uymaz.

Profesyonel bir özgeçmiş yazarı tuttuğunuzda, özgeçmişinizi, potansiyel işverenlerin iş ilanları için ne kadar nitelikli olduğunuzu görmelerini kolaylaştıracak şekilde yazabileceklerdir. Ne kadar nitelikli olduğunuzu göremezlerse, sizi işe almayacaklardır. cv nasıl hazırlanır

İyi bir özgeçmiş yazarı, bir kişinin mesleği veya ticareti ile ilgili yeterli deneyime sahip olup olmadığını her zaman söyleyebilmelidir. Ayrıca belirli işler için ne tür bir eğitimin gerekli olduğunu ve bir kişinin o pozisyonda işe alınmadan önce hangi beceri ve niteliklerin geliştirilmesi gerektiğini de bilirler.

Özgeçmişinizi kontrol eden yeni bir çift göze sahip olacaksınız.

Son olarak, özgeçmişinizin ihtiyacınız olan tüm bilgileri içereceğinden emin olabilirsiniz. Profesyonelce yazıldığından emin olmak için yazarlarımız tarafından ne kadar zaman ve çaba harcandığını göreceksiniz. Ayrıca, bir işverenin bu özgeçmişe dayanarak sizi işe alması durumunda işinizi almakta herhangi bir sorun yaşamamanız için hiçbir dilbilgisi hatası veya yazım hatası yapılmadığından emin olacaklardır.

Ayrıca bir başkasının sizin için tüm bu zahmetlere katlandığını bilmenin huzurunu yaşayacaksınız!

Hatalar pahalıya mal olabilir.

Hata yapılırsa, uğraşma zamanınızı kaybedersiniz. Profesyonel bir özgeçmiş yazarı bu hatalardan nasıl kaçınılacağını bilir ve özgeçmişinizin baştan sona mükemmel olmasını sağlar.

Profesyonel bir özgeçmiş yazarı tuttuğunuzda, sektörü yıllarca incelemiş ve harika özgeçmişleri kendi alanlarındaki diğer adaylar arasında neyin öne çıkardığını bilen birini işe almış olursunuz. Bu bilgi, deneyim ve sıkı çalışmayla elde edilir - sadece internette yorumları okuyarak veya farklı özgeçmiş türleri hakkında YouTube videoları izleyerek değil; dışarıda ne hakkında konuştuğunu bilmeyen pek çok insan var!

Yazım ve dilbilgisinden çok daha fazlası.

İkinci neden ise profesyonel bir özgeçmiş yazarına ihtiyacınız olmasıdır. İyi bir özgeçmiş yazarı, yeni bir iş aramasanız bile işe alınma şansınızı artırmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, Google'da staj başvurusu yapmak istediğinizi ancak becerilerinizin işyerine nasıl yansıyacağından emin olmadığınızı varsayalım. Profesyonel bir özgeçmiş yazarı, gerekenlere sahip olup olmadığınızı değerlendirebilir ve daha iyi niteliklere ve deneyime (veya eksikliğe) sahip olabilecek diğer adaylar yerine sizi neden işe almaları gerektiğine dair ikna edici bir durum yazabilir.

Zaman kazandırır: Zaman tasarrufu sağlayacaktır.

Kabul edelim: Kendi zamanınızı ve programınızı kontrol edebilmekten daha iyi bir duygu yoktur. Ancak saat 12'yi vurduğunda, muhtemelen tam olarak harekete geçmeye hazır değilsinizdir. Kendinizi şöyle düşünürken bulabilirsiniz: "Ben hallederim!" ya da "Daha çok zamanım var." Ancak saatinize tekrar baktığınızda, normalde öğle yemeği vakti olarak kabul edilen saatten hala birkaç dakika uzakta olduğunuzu görürsünüz.

İşte bu noktada profesyonel bir özgeçmiş yazarı işe yarar! İyi bir özgeçmiş yazarı tüm bu sinir bozucu ayrıntıların halledilmesini sağlayacaktır, böylece saat on ikiyi vurduğunda (ya da kaç saat olursa olsun) her şey başarıya hazır olacaktır - bu ister son teslim tarihlerine uyulduğundan emin olmak ister belirli bir pozisyon için ideal bir adayı neyin oluşturduğu hakkında yazmak anlamına gelsin (özgeçmişinin başkası tarafından yazılmasını istemediğini söyleyen olursa, onlara hayır teşekkürler deyin).

Çıkarım: Profesyonel bir özgeçmiş yazarı tutarak elde edeceğiniz Yatırım Getirisi, maliyetine değer.

  • Daha iyi bir özgeçmişiniz olacak.
  • Daha fazla istihdam edilebilir olacaksınız.
  • Mümkün olan en kısa sürede nasıl yapacağınıza (ve yine de ödeme alacağınıza) değil, ne yapmak istediğinize odaklanabilirsiniz.
  • İşe alınma şansınız önemli ölçüde artar!

Conclusion

Bu yüzden gözlerinizi önüne serdiğiniz zaman ihtiyacınız var. Bu nedenle, özgeçmişteki yapacağınız ilkeler, tasarruf ve planları uygun temel konular da dahil etmek gerektiğine inanmalısınız. Bunun için öncelikle profesyonel bir özgeçmiş yazarla geliştireceksiniz. Böylece herkesin kendisiyle ilgili olmasına ya da olmasaydınızdan daha fazlasanma sağlanacakt'