Umut Kervanı Mersin'de öğrencilere nakdi yardımda bulundu

Mersin Umut Kervanı, il genelinde maddi sıkıntıları nedeniyle kırtasiye ihtiyaçlarını gideremeyen onlarca öğrenciye nakdi yardım etti.

Ekleme: 11.09.2022 15:05:09 / Güncelleme: 11.09.2022 15:05:09 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Kurulduğu günden bu yana mazlum ve mustazafların umudu olan Umut Kervanı, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı münasebetiyle Mersin genelinde kırtasiye sıkıntısı çeken öğrencilere nakdi yardımda bulundu.

Öğrencilerin ihtiyaçlarını nakdi yardım ile giderebilmesi için yardımda bulunduklarını dile getiren Mersin Umut Kervanı Başkanı Mehmet Derman; aldıkları karar ihtiyaçların değiştiği için olduğunu belirtti.

Yaptıkları yardım ile ilgili konuşan Derman, "2022-2023 eğitim öğretim yılı münasebetiyle bugün yetim ve ihtiyaç sahibi olan onlarca kardeşimize nakdi yardımda bulunacağız. Nakdi yardım yapmamızın nedeni her bir öğrenci kardeşimizin ihtiyacı farklılaşıyor olmasıdır. Geçen sene biz kırtasiye yardımında bulunduk ancak kırtasiye yardımını evlerine götürdüğümüzde bazılarının ihtiyacı olmadığı şeyler çıkıyordu. Bir öğrenci kardeşimizin ihtiyacı sadece kırtasiye değildir. Kırtasiyenin yanı sıra bunun beslenmesi, servisi, ek kitaplarıdır. Bu vesile ile biz de Umut Kervanı olarak böyle bir karar aldık. İnşallah bir nebze de olsa onların sıkıntılarını gidermiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Mersin Umut Kervanı Başkanı Mehmet Derman

Hayırseverlere destekleri dolayısıyla konuşan Derman, "Hayırseverlerin bu konuda yapmış oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yarın milyonlarca öğrencinin başlayacak olan eğitim öğretim yılından dolayı kendilerine başarılar diliyorum. Rabbim zihin açıklığı versin." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler