Van Umut Kervanı yüzlerce aileye kırtasiye yardımında bulundu

Yeni eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri yalnız bırakmayan Van Umut Kervanı, tespitlerini yaptıkları ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Ekleme: 11.09.2022 13:05:09 / Güncelleme: 11.09.2022 13:05:09 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Hayırseverlerden aldıkları yardım ve desteklerle ihtiyaç sahiplerine ulaşan ve maddi, manevi sıkıntılarına derman olmaya çalışan Van Umut Kervanı, yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile kırtasiye yardımının startını verdi.

Dernekte kayıtlı olan aileleri tek tek arayarak dernek binasına çağıran dernek yetkilileri, içinde çanta, kitap, kalem, silgi ve öğrenciye lazım olan malzemelerin bulunduğu paketi ihtiyaç sahiplerine teslim ediyor. Ayrıca derneğe gelme imkânı olmayanların malzemeleri dernek üye ve gönüllüleri tarafından götürülüp evlerinde kendilerine teslim ediliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Van Umut Kervanı yetkilerinden Sedat Vatan, Van Umut Kervanı olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında dernek olarak ihtiyaç sahibi ailelere kırtasiye yardımında bulunmaya başladıklarını söyledi.

Vatan, “Derneğimize kayıtlı olan 100’ün üzerindeki aileye kırtasiye yardımında bulunduk. Allah nasip ederse yardımlarımıza devam edeceğiz. Ayrıca gıda ve kırmızı et yardımında bulunmaya devam edeceğiz inşallah. Hayırsever kardeşlerimizden bizden yardımlarını esirgememelerini istiyoruz. Allah bütün hayırsever kardeşlerimizden razı olsun inşallah.” dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar