Umut Kervanı 2’nci Bölge Koordinatörlüğü yardım çalışmalarını değerlendirdi

​Umut Kervanı Vakfı, 2’nci Bölge Koordinatörlüğü yardım çalışmalarını değerlendirmek amacıyla Adana'da toplandı.

Ekleme: 03.09.2022 18:50:13 / Güncelleme: 03.09.2022 18:50:13 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Umut Kervanı Vakfı 2’nci Bölge Koordinatörlüğü tarafından yardım çalışmalarının değerlendirildiği ve yapılacak çalışmaların planlandığı toplantı, Adana Umut Kervanı Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Umut Kervanı Vakfı 2’nciBölge Koordinatörü Mehmet Faik Doğan’ın katıldığı toplantıda, sahada daha etkin olunabilmesi için atılacak adımlar konusunda istişarelerDe bulunuldu.

“Çalışmalarımız günbegün daha iyiye gidiyor”

Umut Kervanı Vakfı 2’nci Bölge Koordinatörlüğü olarak Umut Kervanı derneklerinin çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Adana'ya geldiklerini belirten Doğan, “Yardımda bulunulan aileleri, yardımda bulunan hayırseverleri ziyaret etme, temsilcilerle bir araya gelerek bölge toplantımızı yapmak ve çalışmalarımızı bir adım ileriye taşımak amacıyla bir toplantı yaptık. Çalışmalarımız günbegün daha iyiye gidiyor. Fakat özellikle birkaç yıldır fakirin daha fazla fakirleşip zenginin daha fazla zenginleşmesinden dolayı ihtiyaç sahiplerinde artış olduğunu tespit ettik. Bundan dolayı üstümüze düşen sorumluluğun da arttığının farkındayız." dedi.

“Fakir, yetim ve mağdurlarımıza okul açılışı esnasında yardımda bulunacağız inşallah”

Doğan, "Şu an okul sezonu olması sebebiyle kırtasiye yardımı ile ilgili çalışmamız var. Her il ve ilçedeki temsilcilerimizin imkanları dahilinde yardımında bulunması için gayret sarf ediyoruz. İhtiyaç sahibi insanımız çok fakat yardımlar yetersiz. Bu hususta da bize ve esnaflarımıza düşen görevler var. Fakir, yetim ve mağdurlarımıza okul açılışı esnasında yardımda bulunacağız inşallah.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

 











Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar