Bingöl İlçe Milli Eğitim Müdürleri Sene Başı Toplantısı gerçekleştirildi

​2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı dolayısıyla Bingöl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Mili Eğitim Müdürlük idarecilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Ekleme: 02.09.2022 19:25:13 / Güncelleme: 02.09.2022 19:25:13 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürleri tarafından ilçelerinde yürütülen ve planlanan projeler, eğitim kalitesinin artmasına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bingöl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel 2022-2023 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Yücel, eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde ilçe milli eğitim müdürleri olarak üzerlerine büyük görev düştüğünü belirterek, ilçe başarısının yükseltilmesi için ekip ruhu ile hareket etmelerinin önemini vurguladı. Yücel ayrıca, ilçe milli eğitim müdürlerinin yapılan faaliyetlerin yürütülmesinde ve koordinasyonun sağlanmasında gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını dile getirdi.

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarının değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilçelerinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçelerde yürütülen projeler, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı proje planlamaları, Merkezi sınavların değerlendirilmesi, DYK kursları ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda okul ve kurumların sene başı işlemleri, taşıma merkezleri, okul ve kurum tadilat, onarım ve bakım işlemleri, destekleme ve yetiştirme kursları, yönetici, öğretmen ve personel yer değişikliği ve atama işlemleri, zümre toplantıları, özel eğitim iş ve işlemleri, yerel ve ulusal projeler ile LGS analiz sonuçlarının değerlendirilmesi, YKS sonuçlarının değerlendirilmesi, Ortaöğretim okullarında nakil iş ve işlemlerinin hassasiyet ile takip edilmesi ile ilgili son durum bilgileri paylaşıldı.

Bingöl Milli Eğitim müdürü Halil Yücel’in genel değerlendirme konuşması yapıp katılımcılara teşekkür etti.  (İLKHA)