Batman Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz yemek desteği sürecek

Batman’da 2021-2022 eğitim-öğretim yılında öğrencilere sunulan ücretsiz yemek desteği, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında da devam edeceği bildirildi.

Ekleme: 01.09.2022 16:45:18 / Güncelleme: 01.09.2022 16:49:47 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Batman Belediyesi ile Batman Üniversitesi arasında Merkez Kampüs Senato Salonunda gerçekleştirilen “Batman Üniversitesi Öğrencilerine Askıda Yemek Uygulamasına Destek ve İş Birliği Protokolü”nün imza törenine, Batman Belediyesi Başkan Vekili Ekrem Canalp ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir katıldı.

İmza töreninin ardından konuşan Prof. Dr. İdris Demir, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında imzalanan protokolün Batman Üniversitesi öğrencilerine birçok yönden olumlu katkılarının olduğunu belirtti.

Geçen yıl 12 bin 500 öğrenciye sağlanan ücretsiz yemek uygulamasının bu yıl 15 binin üzerine çıkmasını beklediklerini söyleyen Rektör Demir, ücretsiz yemek uygulaması sayesinde kampüsü daha aktif kullanmaya başlayan öğrencilerin başarı düzeylerinde önemli bir artış sağlandığını kaydetti.

Kütüphaneyi kullanan öğrenci sayısında da ciddi bir artış yaşandığını ifade eden Rektör Demir, Batman Belediyesi tarafından sunulan ücretsiz yemek uygulamasının öğrencilere ekonomik anlamda destek sağladığını vurguladı.

Ücretsiz yemek uygulaması ile birlikte öğrenci memnuniyetinde de olumlu gelişmelerin yaşandığının altını çizen Rektör Demir, öğrencilere sunduğu destek için Batman Belediyesi Başkan Vekili Ekrem Canalp’e teşekkür etti.(İLKHA)