Gaziantep'te trafik denetimi: 15 gözaltı

Gaziantep'te gerçekleştirilen "Güven Huzur Uygulaması" kapsamında yapılan trafik denetimlerinde, aralarında çeşitli suçlardan aranan 10 şüpheli şahıs ile birlikte toplam 15 şüpheli yakalanarak haklarında yasal işlem başlatıldı.

Ekleme: 25.08.2022 17:30:26 / Güncelleme: 25.08.2022 17:32:17 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep'in Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde "Güven Huzur Uygulaması" kapsamında değişik noktalarda trafik denetimlerinde bulunuldu.

Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerine bağlı, Maarif Kavşağı, Suburcu, Karagöz Caddeleri, Ünaldı, Tekstilkent, Bozoklar Mahalleleri ve Demokrasi Meydanı ve Şehirgösteren Mahallesi’nde şüpheli şahıs ve araçlara yönelik yapılan uygulamalarda

2 bin 285 kişinin GBT sorgusunun yapıldığı uygulamada, aralarında çeşitli suçlardan aranan 10 şüpheli şahıs ile birlikte toplam 15 şüpheli şahsın yakalanarak haklarında yasal işlemin başlatıldığı bildirildi.

Yapılan uygulamanın 23-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştiği ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet hacizli motosiklet, 1 adet hassas terazi, bir miktar uyuşturucu maddenin ve 7adet fişeğin ele geçirildiği ifade edildi.

Yapılan denetim ve uygulamalarda, aranan 10 şüpheli şahıs ile birlikte toplam 15 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem başlatıldığı bilgisi verildi. (İLKHA)