HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanlığı gençlerle piknikte buluştu

HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları tarafından Çobantaşı alanında piknik etkinliği düzenlendi. Programda, gençler çeşitli oyunlarla eğlenirken gençlerin kaynaşması sağlandı.

Ekleme: 23.08.2022 16:50:18 / Güncelleme: 23.08.2022 16:53:16 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı, üye ve gönüllüleri piknikte bir araya geldi. Çobantaşı köyünde gerçekleşen programa, HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu da katıldı.

HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya'nın açılış ve selamlama konuşması yaptığı programda, Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu gençlere yönelik bir konuşma yaptı.

Parti Sözcüsü Emiroğlu, konuşmasında, gençlerin kendilerini yetiştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

"Allah'a ve ahiret gününe iman edenler ölüm sonrası için de çalışmalıdır"

Emiroğlu konuşmasında, "İnsanlar cazibeli olan dünya hayatına aldanmakta. Rabbimiz Mülk Süresi 2'nci ayetinde, 'Hanginizin amelinin daha güzel olduğu konusunda sizi denemek için ölümü ve hayatı yaratan O'dur. O yücedir, bağışlayandır.' buyurarak çok açık bir ifadeyle bu dünyada insanların imtihandan geçtiğini ifade ediyor. Biz bunu bir sınav salonuna benzetecek olursak sınav salonundaki öğrencinin heyecanı yaşadığı gibi ve sınav sonrasını hayal ettiği gibi aslında Allah'a ve ahiret gününe iman eden bir kişi de aynen bu şekilde, bu dünyada ve ölümden sonrasını o telaşla imanın bir gereği olması hasebiyle düşünmektedir. Fakat bakıyoruz ki, içinde bulunduğumuz bu sınav salonunda maalesef insanlar Allah'ın çok güzel yarattığı cazibeli olan dünya hayatına aldanmakta, bu dünyayı ebediymiş gibi zannetmekte, bu dünyadan hiç ayrılmayacakmış gibi yatırımda bulunmakta ve üst üste yığmaktadır." dedi.

Gençlere yönelik tavsiyelerini sürdüren Emiroğlu, "Partimizin gençliğe verdiği önem oldukça büyüktür. Yarınların inşasını sizler yapacaksınız. Dünden dersler ve ibretler çıkarıp günü güzel okuyup yarını şekillendirmek sizin elinizde." şeklide konuştu.

Şiir dinletisi, ilahi ve ezgilerin seslendirildiği programda çeşitli oyunlar ile gençler hem eğlendi hem de kaynaştı. Piknik etkinliği, yapılan ikramlar sonrası sona erdi. (İLKHA)