HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Karaarslan'dan Elmadağ esnafına ziyaret

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan ve beraberindeki heyet, ziyaret ettiği esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ekleme: 21.08.2022 11:05:07 / Güncelleme: 21.08.2022 11:14:45 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yapılan ziyarette esnafın sorunlarını dinleyen HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan, esnafın ekonomik dalgalanmalardan dolayı ciddi problemler yaşadığını kaydetti.

Karaarslan, esnaf ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, esnaf ve toplumun sorunları ile bir an önce ilgilenmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

Esnafın sorunları hakkında yetkililere seslenen Karaarslan, "Bugün Ankara Elmadağ’da ki esnaf ziyaretinde bulunduk. Çarşı esnafının durumunu görmek için buraya gelmiş bulunmaktayız. Maalesef esnafımız tamamen oturmakta. Dükkanlarda hiçbir müşteri bulamadık. Birçok esnaf daha önce çalıştırdığı işçileri çıkarmak durumunda kalmış. Bazıları 4 kişi bazıları 2 kişi çıkarmak durumunda kalmış. Herkes ekonomik yönden ciddi problemler yaşamaktadır." dedi.

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan

Yaşanan ekonomik sorunların derhal çözülmesi gerektiğinin altını çizen Karaaslan, "Ekonominin canlandırılması noktasında çalışmaların yapılması gerekiyor. Elmadağ'da ki bu durum bizi çok derinden üzdü. Bu anlamda yerel aktörler, siyasi aktörler gerekirse ulusal düzeyde gerek muhalefet ve iktidardan olsun; toplumun ve esnafın problemlerinin çözümü için herkesi çalışmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler