Gaziantep’te hırsızlık yapan 6 şüpheli tutuklandı

​Gaziantep’te malvarlığına karşı işlenen suçlara yönelik yapılan operasyonlar kapsamında hırsızlık yaptıkları tespit edilen 6 şüphelinin tutuklandığı belirtildi.

Ekleme: 19.08.2022 17:45:16 / Güncelleme: 19.08.2022 17:45:16 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

İl Emniyet Müdürlüğü, kentte malvarlığına karşı işlenen suçlara yönelik yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sının sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 3 açıktan hırsızlık, 1 ikametten hırsızlık, 1 otodan hırsızlık, 1 işyerinden ve kurumdan hırsızlık olmak üzere toplam 6 ayrı olayı gerçekleştiren ve çok sayıda suç kaydı bulunan 8 şüpheli şahsın yakalanarak muhtelif çalıntı malzemelerin ele geçirildiği ifade edildi.

Operasyonlarda yakalanan 8 şüpheliden 6’sının sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı ve 2’sinin
ise serbest bırakıldığı bilgisi verildi.

Öte yandan çalıntı motosiklet ve araç için yapılan çalışmalar kapsamında, çalıntı kaydıyla arandığı tespit edilen araç ve motosiklet ile birlikte yakalanan 3 şüpheli şahıstan Y.A. isimli şüpheli şahıs yapılan yasal işlemlerin ardından sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandığı ve H.C. ve F.Y. isimli şüpheli şahıslar hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandığı belirtildi. (İLKHA)