Mersin umut Kervanı çalışmalarına devam ediyor

Yardım çalışmalarına hız veren Umut Kervanı Mersin'de ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kahvaltılık malzeme yardımında bulundu.

Ekleme: 18.08.2022 16:45:15 / Güncelleme: 18.08.2022 17:12:51 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Çalışmalarını devam ettiren Mersin Umut Kervanı Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği, şehirdeki ihtiyaç sahiplerini titizlikle araştırıp bulduktan sonra hayırseverlerin destekleriyle muhtaç ailelerin umudu olmaya devam ediyor.

 

Hayırseverlerin bağışları ve yardımları gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırma çabası içinde olduklarını belirten dernek üyesi Ferhat Pınar, kendilerine teslim edilen gıda ve kahvaltılık yardım kolilerini de ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere ulaştırdıklarını söyledi.

Umut Kervanı Derneğini aracı yaparak bağışta bulunan hayır sahiplerine teşekkür ettiklerini belirten Pınar, şunları kaydetti:

Ferhat Pınar

"Bu bağış vesilesiyle derneğimizi aracı yapan ve bağışta bulunan hayır sahiplerine bundan dolayı teşekkür ederiz. Bir de bağışçılarımıza bir çağrıda bulunacağız. Bir ricamız var. Okullar açılıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız yine bu sene okula başlayacaklar. Bunların içerisinde muhtaç çocuklar da var. Bu çocuklarımızın aileleri fakirler, çocuklarının ihtiyaçlarını alamıyorlar. Onların okul ihtiyaçlarını karşılamak için bir çağrı yapıyoruz.  Bu açıdan da bir katkı sağlarlarsa çok hayırlı olur. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler