HÜDA PAR Tarsus İlçe Kadın Kolları genç kızlarla bir araya geldi

HÜDA PAR Tarsus İlçe Kadın Kolları, ​Tarsus Merkez Park'ta genç kızlarla bir araya gelerek gençlerin sorun ve taleplerini dinledi.

Ekleme: 16.08.2022 10:15:12 / Güncelleme: 16.08.2022 10:18:51 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Tarsus ilçe kadın kolları yönetiminden Remziye Tarhan ve Handan Kızıl hanımefendi, düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi.

Gençlere hitap eden HÜDA PAR Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Remziye Tarhan, gençliğin sahabe neslinde olduğu gibi her alanda aktif olarak var olması gerektiğini belirterek geleceğin samimiyet ve ihlasla çalışan gençlerin gayretleriyle şekilleneceğini söyledi.

Gençlerin teknoloji, ilim ve bilgiye çok hızlı erişebildiği bir çağda olduklarını ve bunun büyük bir nimet olduğunu söyleyen Tarhan, parti olarak gençlerle birlikte yürümek istediklerini ifade etti.

HÜDA PAR'ın ilke ve hedefleriyle ilgili bilgi veren Tarhan, genel olarak insanların ihtiyacının İslami hassasiyete sahip, adil ve dürüst olan kişilerin siyaset yapması olduğuna dikkat çekerek 'Dürüst Siyaset ve Öncelik Adalet' şiarıyla yola çıktıklarını belirtti.

"Kirlenmiş siyasete farklı bir bakış açısı getirmek istiyoruz"

HÜDA PAR Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcılarından Handan Kızıl ise gençlerin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek "Temiz fikirlerden dürüst vicdanları, dürüst vicdanlardan imanlı bireyleri, imanlı bireylerden temiz bir toplumu oluşturmak için siyaseti bir yol olarak seçtik." İfadelerini kullandı.

"Önce insan öncelik adalet" şiarıyla yola koyulduklarını ve Hak'tan yana saf tuttuklarını belirten Kızıl, dürüstlüğü ilke edinerek kirlenmiş siyasete farklı bir bakış açısı sunmak istediklerini söyledi.

Gazeteci, akademisyen, yazar, hukukçu, psikolog ve daha nice farklı kesimlerle temas kurarak ülke için hayırlı çalışma yürütmek adına fikir alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Kızıl, aileye yönelik yapılan saldırılardan tutun İslam ülkelerinde olan zulümlere kadar birçok farklı konuya temas etmek için etkinlikler yaptıklarını hatırlattı.

Gençlerle yapılan hasbihal ile devam eden program, katılımcıların parti hakkında merak ettiği konular hakkındaki soru, istek, talep ve önerilerinin ardından son buldu. (İLKHA)