Irkçı Provokatör Özdağ ŞEYH SAİD EFENDİYE HAKARET ETTİ

Faşist söylemleri ve mültecilere düşmanlığıyla bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, haddini aşarak İslam alimi Şeyh Said Hazretlerine hakaret etti. Özdağ’ın sosyal medya hesabından yaptığı, paylaşımı yoğun tepkilere yol açtı.

Ekleme: 16.08.2022 10:04:12 / Güncelleme: 16.08.2022 10:15:04 / Güncel
Destek için 

Haber merkezi

Genelde mülteciler üzerinden söylediği yalanlar ve yaptığı ırkçı propagandalarla gündeme gelmeye çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu defa da haddini aşarak Şeyh Said’e yönelik hakarette bulundu. Özdağ’ın haddini aşan paylaşımı büyük tepki topladı. Birçok Twitter kullanıcısı Şeyh Said’e hakaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı’na tepki gösterdi. Sosyal medyada #SeyhSaidonurumuzdur #şeyhsaidhalktır hashtagı açıldı, birçok kullanıcı profil resmini Şeyh Said resmi yaparak tavrını gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Irkçı provokatöre sosyal medya üzerinden tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları…

Mehmet Emin Vural:

“Şeyh Said efendiye hakaret eden provakatör Ümit Özdağ'ı şiddetle kınıyorum.

Kem söz sahibine aittir !.. Nefret ve ayrıştırıcı sözlerle insanlık suçu işleyen bu kişi hakkında ilgili mercileri göreve davet ediyorum..”

Şeyh Said Derneği Komeleya Şêyh Said:

“Şeyh Said Efendi’ye dil uzatan zavallı göçmen Mikail’in ve darbeci Muzaffer’in çocuğu olduğunu beyan eden zevat Şeyh Said bir halkın onurudur senin o salyalı ağzına o ismi çiğnetmeyiz hoşt oradan zavallı Ümit Özdağ!”

Hatip Erdoğmuş:

“Bu provokatör, fitneci, yalancı, iftiracı devşirme, Şeyh Said ile ilgili hakaret etme cüretini nerden alıyor. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi hedef yapıyor, hakaretlerde bulunuyor, toplumun bütünlüğünü bozup birbirine düşürüyor... Ama yaptığı her şey de yanına kalıyor!!!”

Cesim İlhani:

“Bunu söyleyen sürgün edilen darbeci bir babanın oğlu

Tokyo mültecisi Twitter'ın kof kabadayı Ümit Özdağ'dır. Takmışlar boynuna bir deli tasma ordan burdan bağırıyor. Şeyh Said'e, Seyid Rızı'ya saldırmakla sana iş çıkmaz. Kendi kapına git.”