Tarım Kredi Kooperatif marketin uyguladığı indirim fiyatlara yansıdı mı?

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yüzde 30'un üzerinde temel tüketim ürünlerinde, bugün itibariyle indirim yapılacağı beklenirken halk, fiyatların çok değişmediğini dile getirdi.

Ekleme: 15.08.2022 14:20:12 / Güncelleme: 15.08.2022 17:19:23 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

TKK marketlerinde 5 Ağustos itibariyle yüzde 30 indirim uygulanacağı dile getirildi. Mardin Halkı indirimin fiyatlara fazla yansımadığını öne sürdü.

Tarım Kredi Kooperatif market indirimini diğer marketlerle karşılaştıran Semih Yılmaz, fazla farkın olmadığını ifade etti.

Yüzde 30 indirimin olmadığını iddia eden Yılmaz, "İndirim diğer marketlere göre hiç fark etmiyor. Bir kiloluk üründe tanesi 33 liradan hesaben 54 lira olup aynı hesaba geliyor. İndirimin var olduğunu söylüyorlar bir şey yok. Malı küçültülüp deniliyor ki ucuza veriyoruz, ucuz değildir. Yüzde 30'unu ben görmedim onlar görmüşse gelsin baksın ben görmedim. Millet de hücum ediyor. Gelen benim gibi boş çıkıyor. Diğer marketlerle hemen hemen aynı belki daha fazla fiyat farkı var." şeklinde konuştu.

Bariz bir farkın yaşanmadığını öne süren Emekli İhsan Sekin, yüzde 30 bir indirim uygulanması daha iyi olacağını ifadelerine yer verdi.

Sekin, "Sabah erkenden indirimli fiyatları görmeye geldik, fakat çok bariz indirimli bir şey göremedim. Yani ben şahsen bir şey almadım. Buna bir dağ fare doğurdu diyebiliriz. Çok bariz bir fark görmedim ve o diğer marketler zincirinden farklı bir şey göremedim. Yüzde 30 indirim uygulanacağı denildi ama öyle bir şey görülmedi. Böyle bir indirim çok iyi olurdu ancak fazla bir şey görmedik." ifadelerini aktardı.

Tarım Kredi Kooperatif market indirimini diğer marketlerle karşılaştıran Ayşe Sandal ise bazı ürünlerde indirim yapıldığını belirterek "Fırsat ürünü yazdığı yerde fark tabii var. Diğer marketlerle karşılaştırdık, aynı olan şeyler de mevcuttu. Fırsat ürünlerinde indirim vardı. 2-3 lira da olsa fark vardı. Orta halli geçimli olduğumuz için bütçemizi düşürmek zorundayız." dedi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar