Altına gelen zamlar imitasyon ürünlere rağbeti arttırdı

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş, alıcıları imitasyon takılara yönlendirdi. Altına oranla uygun olan imitasyon ürünler, özellikle düğün sezonlarında oldukça rağbet görüyor.

Ekleme: 02.08.2022 14:35:12 / Güncelleme: 02.08.2022 14:40:55 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İmitasyon ürünlere olan rağbetin artmasından memnun olan sektör temsilcileri sattıkları imitasyon ürünlerin de altın kaplama olduklarını ve 3 yıla kadar solmama garantisi verdiklerini belirttiler.

 

"Altın almaya bütçesi yetmeyenler, imitasyon altınları tercih ediyorlar"

22 yıldır imitasyon takı sektöründe olduğunu, son zamanlarda sektöre olan ilginin arttığını belirten İsmet Kaya, şunları söyledi:

"Altın fiyatlarındaki artıştan dolayı vatandaşlarımız artık altın alamıyorlar. Bölgemizde de altın takı takma kültürü vardır. Altın almaya bütçesi yetmeyenler bizim imitasyon ürünlerini almayı tercih ediyorlar. Takılarımız altın kaplama, uzun ömürlü, yaklaşık 2-3 yıl solmama garantisi veriyoruz. Müşterilerimiz ürünlerimizden memnunlar, kalite konusunda da herhangi bir sorun yaşamıyorlar. Ürünler altınla birebir aynı görünümde. Kuyumcu ustalar tarafından yapılıyor. Bir kısmı ithal bir kısmı yerli. Hindistan ve Çin’den gelen ürünlerimiz var. İstanbul kuyumcu kentte yapılan ürünlerimiz var. Satışlarımız güzel herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler