Hırsızlar evinin önündeki arabasını çaldı

Bursa’da dün sabah saatlerinde, evinin önünde park halinde bulunan Enes Tutak’a ait araba çalındı. Hırsızlık olayı yan evde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Ekleme: 27.07.2022 15:25:11 / Güncelleme: 27.07.2022 15:29:48 / Güncel / Bursa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi 4. Bulut sokağında ikamet eden Enes Tutak, akşam saatlerinde otomobilini evinin önüne park etti.

Sabah işe gitmek için evden çıkan Enes Tutak, park ettiği yerde 35 UGV 05 otomobilini bulamayınca çalındığına kanaat getirip polis merkezine giderek çalıntı başvurusunda bulundu.

Yan evde bulunan güvenlik kamera kayıtlarına bakan Enes Tutak, kayıtları alıp yetkililere bildirdi. Otomobilin gece saat 04.00 civarında bir kişinin çaldığı tespit edildi. 

Tutak, gece saatlerinde yetkililerin kendisini aradığını ve arabasının Arabayatağı mezarlığının üst çıkmaz sokağında bulunduğunu dile getirdi.

Olayla ilgili İLKHA’ya konuşan Enes Tutak, "Pazartesi akşamı saat 21.30’da aracımı park ederek eve geçtim. Sabahleyin uyandığım zaman aracımı yerinde bulamadım. Hemen Trafik Şube’yi aradım. Oto parkın çekildiği yerde aracıma ait plaka var mı diye sordum. Aracımın çekilmediğini söylediler." dedi.

Aracın çalınabileceğinden şüphelenerek karakola giderek başvuruda bulunduğunu belirten Tutak, “Herhangi bir kayıt cihazı ve kamera yeri yok. İfade verdikten sonra geldiğim yerde yan komşumun güvenlik kamerasından kamera kayıtları aldım. Tekrar karakola başvurdum. Gün boyu akşama kadar yakın yerlerde aracın bulunabileceği noktalarda gezdim, aracımı bulamadım.” dedi.

“8- 10 bin lira civarında bir zararım var”

Akşam saat 10.00’da polisin kendisini aradığını söyleyen Tutak, “Aracı, mahalle arasında çıkmaz sokakta bir yerde kapısı açık şekilde bırakmışlar. İçindeki takım çantalarım şarj aletlerim gibi malzemem vardı. 8- 10 bin lira civarında bir zararım oldu. Bu konuda arkadaşlarım seferber oldu. Aracımızı sağ salim bulabildik. Aracın dışı ve içiyle alakalı şükürler olsun bir zarar olmadı. Ekipler tarafından parmak izi alındı. Soruşturma devam ediyor. Kendilerinden şikâyetçi oldum.” diye konuştu.

Hırsızı bulmak için olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar