CHP'li Gürsel Tekin'den hadsiz açıklama, imama salyalarını akıttı! İmamdan yanıt gecikmedi...

Yaptığı açıklamalarıyla CHP'li vekilleri kızdıran imam Halil Konakçı'ya Gürsel Tekin'den hadsizce tepki geldi...

Ekleme: 26.07.2022 22:34:12 / Güncelleme: 26.07.2022 22:40:15 / Güncel
Destek için 

İmam Halil Konakçı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklaması, CHP'li vekilleri kızdırmıştı.

Konakçı "Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz. Neden? Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf... Ya hiç mi kıskanmıyorsun" demişti.

Gürsel Tekin'den hadsiz tepki

Konakçı, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer'den sonra Gürsel Tekin'den de hadsiz açıklamalar geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tekin, şu ifadeleri kullandı:

"Hoca, seni hayallerinin ülkesine kavuşturacağım. Kabil'e tek gidiş uçak biletin benden. Bavulunu topla hemen rüyana kavuş. Laik Cumhuriyetin ekmeğini yeme. Tam istediğin hayatı yaşa.

Bunlar imam filan değil. Bunlar maaşlı çalışan. Kamu ahlakı olunca bunlar susar. Hırsızlık, yolsuzluk, çoluğa çocuğa tecavüz, kadın cinayeti, kul hakkı olunca ağızlarını bıçak açmaz. Çünkü bunlar müzik kutusu. Jetonu kim atarsa onun şarkısını çalarlar.

Bunların ağababaları İstanbul işgale uğradığında kadın feracesi ile uğraşıyordu. İngiliz askerlerine selam durdular. Niye? Para orada, güç orada. Kadınlara zulmetmek kolay. Sabah akşam kadın giysisi konuşurlar.

CHP li Gürsel Tekin den imam Halil Konakçı ya sert sözler #1

Konakçı: Sen benim değil, İslamın düşmanısın

Konakçı da sosyal medya hesabından Tekin'e tehditlerinden korkmadığını belirterek şu yanıtı verdi:

"Gürsel Tekin ne sizden nede tehditlerinizden asla korkmuyorum. Burası benim anavatanım o sıkar biraz. Bu vatanı başı örtülü, yüzü sakallı Müslüman millet kurdu ve kurtardı. Ben son nefese kadar 1000 yıllık dedelerimin mirasına sahip çıkacağım. Sen benim değil İslamın düşmanısın"

CHP li Gürsel Tekin den imam Halil Konakçı ya sert sözler #3