HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer’den AA'ya ziyaret

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Anadolu Ajansı (AA) Gaziantep Bölge Müdürü Kerem Kocalar'ı ziyaret etti.

Ekleme: 25.07.2022 14:09:31 / Güncelleme: 25.07.2022 14:18:16 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Göçer, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Medya Birim Başkanı İbrahim Koçyiğit, beraberindeki partisinin yönetim kurulu üyeleri Hifzullah Toprak ve Sabri Yüzgeç ile ziyaret ettiği Kocalar'dan AA'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR’ın çalışmaları hakkında Kocalar’a bilgi veren Göçer, HÜDA PAR olarak her zaman sahada olduklarını, sık sık vatandaşlarla bir araya geldiklerini, vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve aynı zamanda da taleplerini dinlediklerini söyledi.

Daha çok kent gündeminin konuşulduğu ziyarette Göçer, kentin hemen hemen her noktasını gezip, saha çalışmaları yaptıklarını ve partileriyle ilgili olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti.

Basının önemine de vurgu yapan Göçer, medya ile ilişkilerin çok iyi tutulması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“HÜDA PAR olarak basına büyük önem veriyoruz, o nedenle de ziyaretlerde bulunuyoruz. Hem yerel hem de ajanslarla ilişkimizi güçlü tutmaya çaba gösteriyoruz. HÜDA PAR olarak her alanda İslam’ı esas alıyoruz. Dinimizde adalet ve insana değer vermek öğütleniyor. İnsanımızın refah içinde, huzurlu, mutlu ve sosyal haklardan en iyi şekilde yararlanmalarını istiyoruz.”

Göçer, esnafı düzenli olarak ziyaret ettiklerini ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini, halkın sorunlarını birebir ilk ağızdan dinlediklerini ifade etti.

Kocalar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (İLKHA)