Çağlar Söyüncü'den ibadet açıklaması

Leicester forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü Times'a verdiği röportajda, 5 vakit namaz kıldığını ve oruç tuttuğunu açıkladı.

Ekleme: 23.07.2022 13:47:32 / Güncelleme: 23.07.2022 13:47:32 / Spor
Destek için 
İngiltere Premier Lig'e transfer olduğu günden beri adından sıkça söz ettiren milli futbolcu Çağlar Söyüncü, gösterdiği performansla alkış alıyor.

Leicester City'nin başarılı savunma oyuncusu Söyüncü, Times'a röportaj verdi.

Milli futbolcu Türkiye'de her takım taraftarının kendisine destek vermesi nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye'de çok seviliyorum, beni çok destekliyorlar. Altınordu'dan değil de Beşiktaş'ta oynayarak gelseydim, beni sadece Beşiktaşlılar severdi. Ama 2. Lig takımından geldiğim için beni herkes seviyor." sözlerini kullandı.

"Çocukluğumdan beri oruç tutuyorum"

Çağlar Söyüncü Ramazan ayında orucunu tuttuğunu belirterek günde 5 vakit namaz kılmaya çalıştığını da açıklayarak "Günde beş vakit namaz kılmaya çalışıyorum. Ramazan'da ilk günler oruç tutarken biraz zor geçiyor ama Allah yardımcınız oluyor ve güç veriyor. Çocukluğumdan beri oruç tutuyorum, hayatımın bir parçası." diye konuştu.

Çağlar Söyüncü den ibadet açıklaması #2

"Türkiye'de bambaşka bir fanatizm var"

Türkiye'deki taraftar coşkusunun İngiltere'dekinden farklı olduğunu belirten Söyüncü, "Premier League'de oynamaktan gurur duyuyorum ama Türkiye'deki taraftar yoğunluğu diğer birçok yerden farklı. Orada her yıl desibel rekoru kırıyorlar. Tribünde birinin oturması nadirdir. Türkiye'de bambaşka bir fanatizm var." açıklamasını yaptı.

Çağlar Söyüncü den ibadet açıklaması #3

"Leicester benim için bir aile gibi"

Leicester City'de aile ortamı içinde olduğunu ve her zaman önceliğinin Leicester City olduğunu belirten Çağlar, "Ben bir Leicester City oyuncusuyum ve yüzde 100'ümü veriyorum. Önceliğim her zaman burası çünkü buraya gelerek kariyerim için neler yaptığımı asla unutamam. Burada kendimi çok geliştirdiğime inanıyorum. Leicester City benim için bir aile gibi." dedi.