Bayram tatili sonrası çocuklar Kur'an kurslarına yeniden kavuşmanın sevincini yaşadı

​27 Haziran 2022 Pazartesi itibariyle Türkiye genelinde 90 bini aşkın cami ve binlerce Kur'an kursunda başlayan yaz Kur'an kursları, 9 günlük aranın ardından yeniden başladı.

Ekleme: 18.07.2022 12:30:15 / Güncelleme: 18.07.2022 12:31:07 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Her yıl yüzbinlerce çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği yaz Kur'an kursları, 27 Haziran 2022 Pazartesi itibariyle Türkiye genelinde 90 bini aşkın cami ve binlerce Kur'an kursunda başlamasının ardından eğitimler coşkuyla devam ediyor.

Yaz Kur'an kurslarına gelen çocuklara tecvitle Kur'an-ı Kerim eğitimi, dini bilgiler, ilmihal bilgilerinin yanı sıra kısa sure ve dualarla birlikte beş vakit namazın nasıl kılınacağı öğretiliyor. Her yıl camiye gelen öğrencilere ücretsiz "Dinimi Öğreniyorum" ders kitabı ve "Etkinlik Kitabı" dağıtılarak çocukların manevi gelişimine katkı sağlanıyor.

Kurban Bayramı nedeniyle 9 günlük aranın ardından yeniden başlayan kurslara akın eden çocuklar cami ve Kur'an-ı Kerim'le buluşmanın sevincini yaşadı.

Adıyaman Emir Sultan Camii Kur'an Kursunda eğitim gören çocuklar, farklı etkinliklerle zaman geçirirken öte yandan manevi değerlerini öğrenmenin verdiği mutluluğu yaşıyor. (İLKHA)

İlgili Galeriler