İslam düşmanı Wilders yine nefret kustu!

İslam düşmanlığıyla tanınan Hollandalı ırkçı lider Geert Wilders, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yine haddini aştı.

Ekleme: 09.07.2022 18:01:22 / Güncelleme: 09.07.2022 22:26:22 / Dünya
Destek için 

İslam'a olan nefretiyle tanınan Hollanda'nın ırkçı lideri Geert Wilders, nefret söylemlerine bir yenisini ekledi. Wilders’in Kurban Bayramı ile ilgili hadsiz paylaşımı büyük tepki çekti.

YİNE NEFRET KUSTU!

Nisan ayında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v) yönelik hadsiz sözleri nedeniyle Twitter hesabı askıya alınan Hollandalı İslam düşmanı Geert Wilders, yine nefret dolu bir paylaşımda bulundu.

ŞAHBAZ ŞERİF'E HADSİZ ÇAĞRI TWİTTER'DAN VETO YEDİ

Pakistan Başbakanı Şehbaz Şerif'e yönelik "Biz her zaman Müslümanlığa karşı özgürlüğü seçiyoruz ve asla kazanamayacaksınız" çağrısı sonrasında Twitter hesabı askıya alınan Wilders, bazı mesajlarını silince hesabına yeniden kavuştu ancak skandal paylaşımlarına devam ediyor.

KURBAN BAYRAMI İLE İLGİLİ PAYLAŞIMIYLA BİR KEZ DAHA HADDİNİ AŞTI

Twitter'da 1 milyon takipçisi bulunan İslam düşmanı Wilders, bugün başlayan Kurban Bayramı ile ilgili de büyük tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Kurban kesim anına ilişkin bir fotoğrafı paylaşan Geert Wilders, attığı alçakça tweet'te "Mide bulandırıcı İslam geleneğini yasaklayın" ifadesini kullandı. Wilders'ın paylaşımına sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki yorumu geldi.