Davutoğlu'ndan bayram mesajı: Gelin konuşalım!

Ahmet Davutoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Ekleme: 09.07.2022 11:01:25 / Güncelleme: 09.07.2022 11:01:25 / Güncel
Destek için 

HABER MERKEZİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kurban bayramının birinci günü münasebetiyle tebrik mesajları yayımladı. Davutoğlu, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımladı.

Davutoğlu'nun mesajı şu şekilde:

''Tevhidin, yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı'na eriştik. Yüce Rab'bimden Kurban Bayramı'nın aziz ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa hayırlar getirmesi niyazında bulunuyorum. Bayram günleri sevinçle karşılanan günlerdir. Ancak son dönemde yaşadığımız ve gittikçe derinleşen ekonomik sorunlar toplumumuzun her kesiminde bir gelecek kaygısı oluşturmuş durumda. Zorluklarımız olabilir ancak bayram gününde birbirimizden alacağımız güçle bu zorlukları yenebiliriz.

Gelin bu bayram günlerinde her türlü farklılığı bir kenara koyarak birbirimizle selamlaşalım, selam ile birbirimize güç verelim, danışma bilincimizi arttıralım, karşılaşmak yüzleşmek zorunda olduğumuz sorunları konuşalım, ama asla gelecekten ümidimizi kesmeyelim. Gelecekten ümidini kesenin geleceği olamaz. Kurban Bayramı'nın temel mesajı paylaşmaktır. Zorlukları da paylaşalım, güzellikleri de paylaşalım. Gerçekten adaletin hakim olduğu, ekonomik ferahın sağlandığı özellikle de gençlerimizin geleceğe baktıkları bir Türkiye inşa edebilmek ümidi, kararlılığı ve duasıyla Allah'a emanet olunuz.''