Siirt Üniversitesi Rektörü Nihat Şıdak Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şıdak Kurban Bayramı öncesi akademik ve idari personelle birlikte üniversite öğrencilerine bir mesaj göndererek üniversite personeli ve öğrencilerin bayramını tebrik etti.

Ekleme: 07.07.2022 17:45:20 / Güncelleme: 07.07.2022 17:49:05 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için 

Yayınladığı mesajda Rektör Şındak, “Değerli meslektaşlarım ve öğrencilerim, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla tebrik eder, siz ve sevdikleriniz için güzelliklere vesile olmasını niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

Bizi birbirimize yaklaştıracak, hayatımıza sevgi ve huzur üfleyecek, bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin Mutluluğunu yaşadığını ifade eden Şındak, şu mesajı paylaştı:

“Gelin, bu bayramı, Allah’ın rızasını kazanacağımız umut günleri olarak görelim ve onu kendi ilmihali içinde yaşayalım. Her şeyden önce bayramın huzur ve neşesini kalbimizin, gönlümüzün derinliklerinde hissedelim. Bayramı sevdiklerimizle buluşma, kardeşliğimizi pekiştirme günleri olarak görelim. Merhameti, sevgiyi bize en yakın olandan başlayarak etrafımıza taşıyalım, yani sıla-ı rahim yapalım. Anne ve babalarımızın hayır dualarını kazanmaya çalışalım. İyi günde kötü günde can dostumuz olan eşlerimizin mutluluklarını artıralım. Göz bebeğimiz olan cennet kokulu çocuklarımızı sevindirelim. Akraba ve komşularımızın gönüllerini hoşnut edelim.” (İLKHA)