Kur'an-ı Kerim'i yakan alçaklara Müslüman kadınlar müdahale etti!

İslam düşmanı grubun lideri bir alçak Norveç’te Kur’an-ı Kerim yakmak istedi. Olanları gören iki Müslüman kadın, araçlarıyla İslam düşmanlarına çarptı ve araçlarına 6 takla attırdı.

Ekleme: 05.07.2022 20:37:40 / Güncelleme: 05.07.2022 21:30:43 / Dünya
Destek için 

İslam düşmanı alçakların Kur’an-ı Kerim yakma provokasyonları devam ediyor. Kolluk kuvvetlerinden cesaret alan alçak İslam düşmanları bu kez Norveç’te ortaya çıktı. Ancak Norveç'in İslamlaştırılmasını Durdurun grubunun lider Lars Thorsen’ı bu kez bir sürpriz bir olay bekliyordu. Kur’an yakan alçakları takip eden iki kadın, İslam düşmanlarının aracına çarparak 6 takla attırdı.

Kuran-ı Kerim'i camdan çıkararak sokaklarda dolaşmaya başladı

Thorsen, eylem için Müslüman nüfusun yoğunlukta olduğu Mortensrud bölgesini seçti. Kuran-ı Kerim'i yakıp yolun ortasına bırakan Thorsen, aracına döndü. Çevredekiler ise duruma müdahale ederek alevleri söndürmeye çalıştı. Aracına binen Thorsen bir kez daha aynı provokasyonu gerçekleştirdi. Aracında yaktığı Kuran-ı Kerim'i camdan çıkararak sokaklarda dolaşmaya başladı.

İki Müslüman kadın müdahale etti!

Daha sonra içinde 2 kadının bulunduğu bir araç, eylemini sonlandıran Thorsen'in aracının peşine düştü. Bir süre yaşanan kovalamacanın ardından Thorsen'in bulunduğu araç takla attı.

Kazada 6 kişinin yaralandığını açıklayan polis, kasten çarpmakla suçlanan araç sürücüsü dahil olmak üzere 2 Müslüman kadının gözaltına alındığını aktardı.

İskandinav ülkelerindeki aşırı sağcı İslam karşıtı eylemciler, son yıllarda Müslüman nüfusun yoğun olduğu mahallelere gelerek provokatif eylemler gerçekleştiriyor.