Bingöl'de LGS birincisine altın hediye edildi

​Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Liselere Geçiş Sınavında 491,4 puanla Bingöl birincisi olan Gazi Ortaokulu öğrencisi Samet Arda Ayık’ı evinde ziyaret ederek altın hediye etti.

Ekleme: 04.07.2022 21:55:14 / Güncelleme: 04.07.2022 22:00:04 / Eğitim / Bingöl Haberleri
Destek için 

İl Milli Eğitim Müdürü Yücel, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan ve Gazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hidayet Samuk ile birlikte LGS Bingöl birincisi Samet Arda Ayık’ı evinde ziyaret edip tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yücel, LGS'de başarı gösteren öğrenciyi evinde ziyaret ederek  "Liselere giriş sınavında elde ettiği başarı ile il birincisi olan Samet Arda Ayık evladımızı ve ailesini tebrik ediyorum. Öğrencimizin bu başarısındaki en büyük pay sahibi öğretmen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Öğrencimize bundan sonraki öğrenim hayatında üstün başarılar diliyorum diyen Yücel, LGS Sınavında derece yapan sınava katılan tüm öğrencilerimizi ve bu gurur verici başarıda büyük emekleri olan kıymetli ailelerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

(İLKHA) 







Etiketler: