Atatürkçü Düşünce Derneği Ustaosmanoğlu’nun cenazesini yargıya taşıyacak

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenaze törenini yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

Ekleme: 28.06.2022 09:26:20 / Güncelleme: 28.06.2022 13:00:48 / Güncel
Destek için 

Haber Merkezi- Yusuf Can

Her fırsatta mukaddes İslam için hadsizce  'çağdışı' yaftası vuran ADD, gerçek yüzünü bir kez daha göstererek ne denli ANAKRONİK (ÇAĞDIŞI) olduğunu ilan etmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde Hakk'ın rahmetine kavuşan Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin cenaze törenine devlet erkanının katılmasını hazmedemeyen ADD, aslında İslami olan hiç bir şeyi görmek istemediğini ve ellerine fırsat geçmesi halinde Müslümanlara neleri reva göreceğini de önceden ilan etmiş oluyor.

Kemalist dernek yaptığı açıklamada, Ustaosmanoğlu'nun cenazesini "Laikliğe aykırı olduğu gerekçesiyle" yargıya taşıyacağını açıkladı. 

Cenaze namazına tahammül edemediler!

ADD'nin cenaze töreniyle ilgili açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

“O cenaze töreninde, devrim yasası ile yasaklanmış Nakşibendi tarikatının kolu İsmailağa cemaati adlı gerici yapılanmanın ölen şeyhi yerine yenisinin atanmasına sessiz kalarak zımnen onaylayan devlet görevlilerinin anayasamızı ihlal ettiklerine tanık olduk.

O cenaze töreninde; ‘Ne zaman hasta olmuşsam, bilin ki hanımlarınızdan biri çarşafını çıkarmıştır' beyanıyla anayasaya ve yasalara meydan okuyan, ‘Kadın sokağa çıkacak bir şey değildir', ‘Kızlar katiyen orta, lise, üniversiteye gitmez, avanaklık etmeyin' ve benzeri çağ ve akıldışı söylemleri ile tanınan bir laik cumhuriyet, bilimsel eğitim, Türk, Atatürk ve kadın düşmanı bizzat devlet erkânı tarafından takdir edilmiş, bir anlamda milletimize rol model olarak sunulmuştur."

İttihat ve Terakki Cemiyeti ile Atatürkçülüğü en iyi ben anlarım diye ortalığı inleten ADD'nin Türkiye'de en küçük bir İslami manzaraya tahammül göstermemesi çağdışılık olduğu kadar zihinsel projeksiyonda "ÜRKÜTÜCÜDÜR DE" 

Siyasi iktidar ve devletin; ADD'nin zihinsel projeksiyonunda "Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir!" sözünün bir pratiğini daha yaşamamak için Türkiye toplumu ve devlet yapısı için KRİMİNAL BİR SORUNA DÖNÜŞÜEN BU ANAKRONİK YAPI hakkında gerekli tedbirleri almasının vakti geldi geçiyor.