Cenk Tosun transferinde son durum... Geri döndü!

Ahmet Nur Çebi'nin 2. başkanlığı döneminde 22 milyon euroluk rekor bonservisle Everton'a satılan Cenk Tosun, Premier League ekibinde geçen 4 sezonun ardından yuvaya geri dönüyor. Çebi, 31 yaşındaki golcünün transferiyle bizzat ilgilendi ve artık sona gelindi.

Ekleme: 23.06.2022 18:35:11 / Güncelleme: 23.06.2022 18:35:11 / Spor
Destek için 

Cenk ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, transferi gelecek hafta resmiyete kavuşturmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar serbest durumda olan 31 yaşındaki futbolcuya bonservis bedeli ödemeyecek. NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş, Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Emre Mor, Cabral, Oğuzhan, MulekaCyle Larin'den boşalan sol ön pozisyonuna transfer yapmak isteyen Beşiktaş, Kasımpaşa'da şov yapan Jackson Muleka'yla birlikte Sporting forması giyen Jovane Cabral'le de ilgileniyor. İki futbolcu için de görüşmeler sürüyor. Karagümrük'e iki yıllık imza atması beklenen Emre Mor'un ise Beşiktaş'ın da transfer gündemine girdiği iddia edildi.

EVERTON MACERASI BİTMİŞTİ
2014-2015 sezonunda Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Cenk Tosun, Ahmet Nur Çebi'nin 2. başkanlığı döneminde 22 milyon euroluk rekor bonservisle Everton'a satılmıştı. 

Premier League ekibinde geçen 4 sezonun ardından yuvaya geri dönüyor. Çebi, 31 yaşındaki golcünün transferiyle bizzat ilgilendi ve artık sona gelindi.

2020-2021 sezonunun 2. yarında kiralık olarak yeniden Beşiktaş'ta forma giyen 31 yaşındaki forvet, yaşadığı sakatlık sonrası Everton'a geri döndü. Cenk Tosun, geçen sezon İngiliz ekibi 2 maça çıktı.