Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep’te bir araca düzenlenen operasyonda beş kilo esrar ele geçirilirken araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı.

Ekleme: 22.06.2022 14:05:12 / Güncelleme: 22.06.2022 14:05:12 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep’te polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, 5 kilo esrar ele geçirilirken yakalanan 1 şüpheli hakkında da yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, narkotik suçlarla mücadele kapsamında kentteki uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Operasyonun 21 Haziran’da yapıldığı ifade edilen açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce narkotik suçların engellenmesine yönelik Cumhuriyet Başsavcılığımız Koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında 21.06.2022 tarihinde bir araçta yapılan aramada, 5 kilo esrar ele geçirilerek yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, kullanan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)