Siber askerler “Musa'nın  Asası”  Saldırıları!

İşgal rejiminin önde gelen kurum ve şirketlerine yönelik son siber saldırıların ardından, Musa'nın Asası (Moses Staff) dün Siyonistlerin elektrik şebekesine sızdığını bildirdi.

Ekleme: 17.06.2022 10:59:41 / Güncelleme: 17.06.2022 10:59:41 / Bilim & Teknoloji
Destek için 

İşgal rejiminin önde gelen kurum ve şirketlerine yönelik son siber saldırıların ardından, Musa'nın Asası (Moses Staff) dün Siyonistlerin elektrik şebekesine sızdığını bildirdi.

'Musa'nın Asası' hacker grubu, Ekim 2021'de Siyonist Savaş Bakanlığı'na sızdıklarını ve çok sayıda veri çaldıklarını bildirdi.

Hacker grubu, bakanlığa ait belge ve verileri çaldığını belirterek, web sitesinde ve Telegram hesabından bazı belgeleri paylaştı. Musa'nın Asası'na göre, Savaş Bakanlığı ve bakanın verilerine eriştiğini belirterek, Gantz'ın özel fotoğraflarıyla birlikle bazı belgeleri yayımladı.

Hacker grubu Savaş Bakanlığına ek olarak, işgal rejiminin posta servisi ve diğer birkaç işletme de dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlara yönelik saldırılar gerçekleştirdi. Toplamda, 165'ten fazla sunucuyu ve 254 web sitesini hackleyen grubun, bunun sonucunda 11 terabayttan fazla veriyi derlediği belirtildi.

Musa'nın Asası grubun arkasında kimlerin olduğu henüz belirlenmedi. Grubun bu ayın başında açılan resmi Twitter hesabının konum bölümünde 'İbranice yazarak 'Kudüs' yazıyor.

Hacker “Musa’nın Asası”

Musa'nın Asası adlı hacker grubu, Ocak 2022'de işgal altındaki topraklarda kurulu güvenlik kameralarının başarılı bir şekilde hacklendiğini duyurdu.

Geçtiğimiz mart ayında da Siyonist rejim’in kritik altyapılarına karşı geniş kapsamlı siber operasyonlar başlatılmıştı.

Başbakanlık resmi internet sitesinin yanı sıra İçişleri, Sağlık, Adalet ve Sosyal İşler Bakanlıklarının sitelerinin siber saldırıya uğraması sonucu çöktüğü belirtilmişti.

Bu saldırının şimdiye kadar işgal rejimine karşı gerçekleştirilen en büyük siber saldırı olduğu aktarılmıştı. Bu, işgal rejiminin güvenliğinin  kırılabileceğini gösteriyor.