Sel nedeniyle 4 kişinin öldüğü Ankara'da yolları tekrar su bastı

Başkent'te öğlen saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle bazı cadde, bulvar ve sokaklar, mazgalların tıkanmasıyla su doldu. Sel nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiği kentte zor anlar yaşanıyor.

Ekleme: 14.06.2022 19:05:10 / Güncelleme: 14.06.2022 19:14:37 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

Yağışlar nedeniyle Ankara’nın birçok caddesinde yoğun su birikintileri meydana gelirken bazı araçların yolda kaldığı görüldü. Yağış nedeniyle insanlar biriken sular nedeniyle mahsur kaldı.

Ankara-Çankırı ve Ankara-Eskişehir yollarında biriken yoğun sular nedeniyle araç sürücüleri trafikte ilerlemekte güçlük çekerken Eskişehir yolundaki bazı alt geçitler trafik polisleri tarafından araç geçişine kapatıldı.

Dikmen'in bazı bölgelerinde de sağanak etkili olurken, Öveçler Vadisi de sular altında kaldı. Akyurt ilçesinde de sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Bölgedeki bazı fabrikalarda da su baskınları yaşandı. Ekipler, çamurlu suyu tahliye etmek için çalışma başlattı.

Valilik uyarmıştı

Ankara Valiliği, bugün öğleden sonra başlaması tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışlara karşı sosyal medya hesabından uyarıda bulunmuştu.

Yaklaşık bir haftadır defalarca ani yağışlar nedeniyle Ankara’nın birçok ilçesi sele teslim oluyor. Önceki yağışlar nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetmiş birçok yerde ise maddi zararlar meydana gelmişti.

(İLKHA)