Şanlıurfa'da hür gençlik tarafından gençlik buluşması düzenlendi

HÜDA PAR Siverek İlçe Gençlik Kolları tarafından mesire alanında düzenlenen gençlik buluşmasında çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Ekleme: 13.06.2022 17:50:15 / Güncelleme: 13.06.2022 17:56:30 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Siverek İlçe Gençlik Kolları tarafından Millet Bahçesinde düzenlenen "Gençlik Buluşması"na gençler yoğun ilgi gösterdi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, HÜDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak ve HÜDA PAR Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Baytar ve çok sayıda genç ve çocuk katıldı.

Etkinlikte çuval yarışı, müzik dinletisi, yumurta yarışı, halay, halat çekme ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, cemaatle kılınan akşam namazının ardından gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Etkinlik ile ilgili gazetecilere açıklama yapan HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Gümüştaş, "Günümüzde gençleri çok büyük tehlikeler bekliyor. Bu tehlikelere kapı aralayan en büyük faktör gençlerin değerler eğitimi ve maneviyattan yoksun bir hayat yaşamalarından dolayıdır. HÜDA PAR olarak gençlerimizi tüm kötü alışkanlıklardan korumak ve muhafaza etmek için çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunuyoruz. Bugünde gençlik buluşması düzenledik. Rabbimiz tüm kötü yolları yasaklarken helal olan tüm eğlenceleri meşru kılmıştır. Üstad Bediüzzaman'ın dediği gibi 'Helal dairesi geniştir, keyfe kâfi gelir.' Programa katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

(İLKHA)