Viranşehir'de stabilize yol çalışması devam ediyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi, ilçe merkez ve kırsal mahallelerinde üst yapı iyileştirme kapsamında yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ekleme: 03.06.2022 11:55:09 / Güncelleme: 03.06.2022 11:55:09 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sulutepe Mahallesinde mahalle içi yollarda genişletme ve iyileştirme çalışmalarından sonra stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Mahallede kullanıma elverişli olmayan sokaklarda stabilize yol çalışması gerçekleştiren ekipler, yol çalışmalarını en kısa sürede bitirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.

Viranşehir’in kırsal mahallelerinde daha yaşanılabilir koşulları oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe merkezinde yol, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra kırsal alanda da birçok mahallede yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İlçe merkezi ve kırsal alanda ekipler tarafından hummalı bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Ekinci, “Hemşerilerimizin içi rahat olsun. İlçedeki yol sorununu, sorun olmaktan çıkarana kadar çalışmalarımız gece gündüz devam edecek” dedi.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Sulutepe Mahalle sakinleri ise, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti. (İLKHA)