BESO Başkanı Çiftçi e-ticaret seminerine esnafı davet etti

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, pazar günü Ticaret İl Müdürlüğü işbirliği ile “E-Ticaret ve Kişisel Gelişim” konulu düzenlenecek programa tüm esnaf, genç girişimci ve vatandaşları davet etti.

Ekleme: 27.05.2022 14:25:10 / Güncelleme: 27.05.2022 17:35:19 / Ekonomi / Batman Haberleri
Destek için 

Çiftçi, eğitimin bu pazar günü saat 13.30’da Belde Mahallesi’nde bulunan Kültür Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenleneceğini belirtti.

Çiftçi, e-ticaret, yeni iş alanlarından yararlanmak ve bilgi sahibi olmak bununla beraber kişisel gelişim gibi birçok konuda eğitim verileceğini ifade etti.

Programa tüm esnaf, genç girişimci ve vatandaşları davet eden Çiftçi, “E-ticaret hacmi, pazarı, gerekli alt yapısı, süreçleri, yazılımlar, ürün ve tedarikçiler ve tüketici analizleri gibi konularda bilgiler verilen seminerde, kendi sanal mağazalarını kurmak isteyen katılımcıların merak ettikleri konular aydınlatılacak. Yeni oluşan iş alanlarından yararlanmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. Bununla beraber etkili iletişim ve beden dilinin eğitimi içinde birçok konuda interaktif olarak bilgiler ve eğitimler verilecektir.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)