Sigaranın zehrini karaciğerden söküp atıyor!

1 kaşık limon ve zeytinyağını birlikte tüketirseniz... Karaciğer ve akciğer, sigara gibi zararlı alışkanlıklardan kaynaklı olarak zarar görür. Bu zarar hayati hastalıklara neden olabileceğinden ciğerleri temizleyen, toksinlerden arındıran besinler tüketilmelidir. İki sağlıklı besin olan limon ve zeytinyağı, karaciğeri toksinlerden arındırarak kanser hücrelerine karşı savaşır.

Ekleme: 25.05.2022 14:22:12 / Güncelleme: 25.05.2022 14:22:12 / Sağlık
Destek için 

Peki limon ve zeytinyağı İki sağlıklı besin zeytinyağı ve limon, anti kanserojen özellikleri sayesinde vücudu baştan aşağı yenileyerek iç organların toksinlerden arındırıyor. Her sabah düzenli olarak 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve limon karışımından içmek, hastalıklara karşı vücut direncini arttırdığı gibi gün içinde daha zinde hissettiriyor. İşte karaciğeri sigara ve benzeri zararlarından arındıran zeytinyağı ve limon faydaları...

Zeytinyağı ve Limon Karışımı Faydaları
Her sabah aç karnına içilen 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve limon karışımı, sindirim sistemini düzenleyerek kabızlığa iyi gelmektedir. Bununla birlikte vücudun günlük olarak ihtiyacı olan vitamin-minerallerini karşılayarak bağışıklık sistemini güçlendirir. Limon ve zeytinyağı, ayrı ayrı bakıldığında dahi çok güçlü antioksidan kaynağıdır. Beraber tüketildiğinde tüm iç organları baştan aşağıya temizleyerek daha sağlıklı ve sistematik çalışmasını sağlar ve buna bağlı olarak da birçok hayati hastalıkların ortaya çıkmasına engel olur. 

Karaciğer Temizliği: Zeytinyağı Limon
Yanlış ve yetersiz beslenen; sigara ve benzeri gibi zararlı alışkanlıkları olan kişilerde sıkça görülen karaciğer rahatsızlıkları, ölümcül hastalıklara sebebiyet verebilir. Karaciğer yağlanması, siroz, karaciğer kanseri gibi ölümcül hastalıklardan korunmak için sağlıklı beslenme alışkanlıkların edinilmesi yanında her sabah aç karnına limon ve zeytinyağı içmek tavsiye edilir... 

Zeytinyağı ve Limon Kürü Tarifi

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı limon suyu

İkisi küçük bir kasede homojen bir karışım olana kadar iyice karıştırılır. Ardından tek yudumda içilir. Her sabah düzenli limon ve zeytinyağı kürünü olarak içilmesi halinde karaciğeri temizler ve karaciğer hastalıklarına karşı koruyucu kalkan görevindedir.