İdeal Gençlik Topluluğundan teşekkür mesajı

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, yayımladığı mesajda, geçtiğimiz gün düzenlenen ilahi şölenine gösterdikleri ilgiden ötürü Batman halkına teşekkür etti.

Ekleme: 20.05.2022 16:15:11 / Güncelleme: 20.05.2022 16:25:28 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Mesajda, yurt içi ve yurt dışından birçok sanatçının katıldığı ve Kürtçe ile Türkçe parçaların seslendirildiği ilahi şölenine büyük ilgi olduğu anımsatıldı.

Kadın erkek, genç yaşlı binlerce Batmanlının etkinliğe katılım gösterdiğine işaret edilen mesajda, “Halkın ahlaki değerlerine ve geleneklerine uygun düzenlenen şölenimize sahiplenen Batman halkı, herkese Batman’a neyin yakıştığını ispat etti. İlahi şölenimize sahiplenip binler halinde etkinlik alanına akın eden ve yaklaşık üç saat süren şölenin sonuna kadar meydandan ayrılmayıp büyük bir coşkuyla sanatçılarımıza eşlik eden değerli Batman halkına bu ilgi ve kadirşinaslıklarından ötürü teşekkürü borç biliyoruz. Yoğun katılım ve ilgilerinden ötürü Batman halkına teşekkür ediyoruz.” denildi.

Mesajın devamında şu ifadelere yer verildi: “Ayrıca ilahi şölenimizin yapılmasında hiçbir karşılık beklemeden maddi ve manevi destek sağlayan, zamanlarından feragat edip hazırlık aşamasında ve sonrasında büyük katkıda bulunan Batman’daki radyolara, sosyal medya kullanıcılarına, STK temsilcilerine, programımızı canlı veren Rehber TV’ye, birbirinden güzel parçalar seslendirerek halkımızı coşturan değerli sanatçılarımıza da teşekkür ediyoruz.”(İLKHA)