Sulama kanalına düşen çocuk kurtarılamadı

Adana’da dengesini kaybedip sulama kanalına düşen ve akıntıya kapılan küçük çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ekleme: 16.05.2022 14:45:12 / Güncelleme: 16.05.2022 14:45:12 / Güncel / Adana Haberleri
Destek için 

Adana’da suda gördüğü bir dal parçasını almaya çalışan 7 yaşındaki Muhammed Söğüt dengesini kaybedip sulama kanalına düştü. Bağırışımalar üzerine suya atlayan çevre sakinleri suda kaybolan çocuğa ulaşamadılar.

Olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen Bilgiye göre, 7 yaşındaki Muhammet Söğüt, aynı yaştaki arkadaşı ile birlikte sulama kanalı kenarına geldi. Söğüt, kanal kenarında sopa görüp almak istedi. Ancak sopayı alırken dengesini kaybedip kanala düştü.

Bu arada arkadaşı da çığlık atarak yardım istedi. Arkadaşının bağırması üzerine olay yerine gelen vatandaşlar sulama kanalına çocuğu kurtarmak için atladı ancak çocuk bulunamadı. Vatandaşlar bir taraftan da polise ve sualtı ekiplerine haber verdi. Çocuk bir süre sonra bulanarak ambulansla Meydan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Muhammet Söğüt dün gece hayatını kaybetti. Çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. (İLKHA)