HÜDA PAR Batman Kadın Kolları’ndan engelli derneklerine ziyaret

HÜDA PAR Batman Kadın Kolları İl Başkanı Şenay Coşkun ve beraberindeki heyet, Engelliler Haftası münasebetiyle Aydınkonak Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Ekleme: 16.05.2022 13:55:13 / Güncelleme: 16.05.2022 13:58:00 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle çeşitli ziyaretler gerçekleştiren HÜDA PAR Batman Kadın Kolları İl Başkanı Şenay Coşkun ve beraberindeki heyet, Aydınkonak Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. HÜDA PAR heyetini kurum müdürü Ekrem Başalak ve müdür yardımcısı Şefik Şahin karşıladı.

Ziyarette, eğitim merkezinin faaliyetleri ve çalışmalarının yanı sıra engellilerin günlük hayatta yaşadıkları ve karşılaştıkları sorun, sıkıntılar ile talepler konuşuldu.

Ziyarette, engellilerin yılın sadece belirli gün ve haftalarda hatırlanmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu ifade ederek, engellilerin yalnız bırakılmaması gerektiğini söyleyen Coşkun, “Engelliler Haftası nedeniyle Aydınkonak Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ettik. Siyasi partiler toplumun her kesimine yardımcı olmaları gerekir. Özellikle dezavantajlı ve engelli bireylere yardımcı olmaları gerekir. Kurum müdürü ve hocalarımızın yaptığı faaliyetler önemlidir. Engelli bireylerimize verdikleri eğitimlerle topluma kazandırmalarını takdir ediyoruz. Bu konudaki çalışmaları için kurum müdürümüze, hocalarımıza ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kurum müdürü Ekrem Başalak ve müdür yardımcısı Şefik Şahin, daha sonra Coşkun ve beraberindeki heyete engellilerin eğitim verildiği sınıfları ve oyun alanlarını gezdirdi.

İl Başkanı Coşkun ve beraberindeki heyet, burada engellilerle sohbet etti ve yaptıkları el becerilerini inceleyerek, çalışmalarında başarılar diledi.(İLKHA)