Hür Gençler Erek Dağı'nda doğa yürüyüşü yaptı

HÜDA PAR Van İl Gençlik Kolları tarafından startı verilen "Bahar Etkinlikleri" kapsamında "Doğa yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirildi.

Ekleme: 15.05.2022 17:05:07 / Güncelleme: 15.05.2022 18:04:15 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Etkinlik kapsamında Erek Dağı'nda yapılan yürüyüşe onlarca genç katılım sağladı.

Etkinlik, sabah saatlerinde gençlerin kahvaltı yapmasının ardından başladı. Kahvaltı sonrası kısa bir bilgilendirme yapılan etkinlikte doğada yürüyüş yapan gençler, uçkun ve şifalı otları da toplayarak temiz havanın keyfini çıkardı.

 

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren HÜDA PAR Van İl Gençlik Kolları Başkanı Fethullah Kaymaz, amaçlarının gençleri doğa ile buluşturmak ve gençlerle beraber güzel vakit geçirerek motivasyonlarını yüksek tutmak olduğunu söyledi.

Kaymaz, "Tasavvurumuzdaki genç model, her zaman kendini bilen, değerlerine sahip çıkan ve kendini davasına feda eden bir gençliktir. Bu doğrultuda kardeşlerimizin davası için her türlü fedakârlığı yapmaları gerektiğine inanıyoruz. Bunu yaparken de her zaman enerji dolu, motivasyonu yüksek bir şekilde bunu yapması gerekiyor." dedi.

Gençlerin motivasyonunu yükseltmek için bir etkinlik düzenlediklerini belirten Kaymaz, "Bahar etkinliklerinin startını bugün Erek Dağına çıkarak verdik. Haziran ayı da dâhil olmak üzere her hafta farklı programlar düzenleyerek; yarına hazır, daima dinç ve genç kardeşlerimiz için programlarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Etkinlik, kılınan öğle namazının ardından içilen çaylardan sonra son buldu. (İLKHA)  

 

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler