Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği Ramazan ayı raporunu açıkladı

Ramazan ayı boyunca yardım çalışmalarını sürdüren Sadakataşı Derneği Ağrı temsilciliği, yaklaşık 5 bin insana yardım ulaştırdı.

Ekleme: 11.05.2022 18:30:13 / Güncelleme: 11.05.2022 18:30:13 / Güncel / Ağrı Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği tarafından Ağrı merkez ve ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında yardımlar dağıtıldı.

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği üye ve gönüllüleri ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak Ramazan gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

Yardım çalışması kapsamında Ağrı merkez başta olmak üzere 7 ilçede ihtiyaç sahibi mağdur ve kimsesiz ailelere gıda kolilerini ulaştıran dernek tüm ilçelerde toplamda 4 bin aileye gıda kolisi ulaştırdı.

Yapılan yardım çalışması hakkında açıklamada bulunan Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilcisi Yüksel Aslan, "Hayırsever vatandaşlarımızdan gelen bağışlarla hazırladığımız tam 4 bin adet gıda kolisi yardımının ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi

Aslan, "Ramazan ayı boyunca yoğun bir tempoyla derneğimizin tüm bayan ve erkek üye ve gönüllülerinin destekleriyle emanetleri ailelerimize ulaştırdık. Ramazan Bayramı münasebeti ile 220 yetim ve muhtaç çocuğumuza bayramlık giyim yardımı yaptık. 150 ailemize alışveriş kartı, 400 ailemize 120 bin TL zekât ve fitre dağıtımı yaptık. Dernek üye ve gönüllüleri ile birlikte tespit edilen ailelere ulaştıklarını söyleyen Aslan, "Siz değerli hayır sahiplerinden gelen bağışlarla hazırlamış olduğumuz 4000 adet gıda paketini Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği üye ve gönüllerimizle daha önceden belirlediğimiz ailelere ulaştırdık." ifadelerini belirtti. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler