Umut Kervanı Ramazan ayında yüzbinlerce kişiye yardım ulaştırdı

Umut Kervanı, "Umut Ayı Ramazan" temasıyla başlattığı çalışmalar kapsamında yurt içinde 101 bin 320, yurt dışında ise 37 bin 640 kişi olmak üzere toplamda 138 bin 960 kişiye yardım ulaştırdı.

Ekleme: 07.05.2022 12:09:20 / Güncelleme: 07.05.2022 12:33:57 / Güncel / İstanbul Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

2022 Ramazan ayı faaliyet raporunu açıklayan Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı, Ramazan boyunca sürdürdüğü ayni ve nakdi insani yardım çalışmaları kapsamında yurt içi ve yurt dışından yüzbinlerce kişiye ulaştı.

Ramazan çalışmalarımız kapsamında başta gıda kolisi olmak üzere, giyim, nakdi yardım, ev eşyası, su kuyusu hayratı, iftar sofraları, ekmek dağıtımı, kırmızı ve beyaz et gibi çeşitli yardımlar ulaştıran vakıf, yurt içinde 101bin 320, yurt dışında ise 37 bin 640 kişi olmak üzere toplamda 138 bin 960 kişiye umut oldu.

Yaptıkları yardım çalışmalarına ilişkin İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, vakıf olarak "Umut Ayı Ramazan" temasıyla başlattıkları yardım çalışmaları kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi, bayramlık elbise, kırmızı et, ekmek dağıtımı, çok sayıda ev eşyası, İslam coğrafyasında temiz suya ulaşma noktasında sıkıntı çeken bölgelerde su kuyusu açtırma gibi çok sayıda faaliyete imza attıklarını ifade etti.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevi görerek yurt içi ve yurt dışında yüzbinlerce kişiye ulaştıklarını kaydeden Kurtaran, yardımların ulaştırılmasında emeği geçen hayırseverler, vakıf gönüllüleri ve temsilcilerine teşekkür ederek yardım çalışmalarının Ramazan ayı sonrasında da yıl boyunca devam edeceğini söyledi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler